JOAQUIN PHOENIX’Lİ JOKER FİLMİNİN VİZYON TARİHİ AÇIKLANDI

JOAQUIN PHOENIX’Lİ JOKER FİLMİNİN VİZYON TARİHİ AÇIKLANDI


Filmin adı da belli oldu


Warner Bros.‘un aynı anda iki Joker filmini duyurması ve çalışmalarına başlaması insanlar üzerinde çift kat heyecan yaratmıştı. Bunlardan Joaquin Phoenix‘li olanı, Jared Leto‘lu olanından daha önce vizyona girecek. Joker ismini taşıyacak filmin vizyon tarihi, 4 Ekim 2019 olarak açıkladı.

joaq

Warner Bros. ve DCEU iki farklı Joker filmi için hazırlanırken, Hangover serisinden tanıdığımız Todd Phillips‘in yazıp yöneteceği, 50 milyon dolar gibi, bir süper kahraman filmi için gayet ufak bir bütçeye sahip ve Joaquin Phoenix’in kariyerindeki ilk DC ve süper kahraman filmi olacak Joker filmi için pre-prodüksiyonun başladığı açıklandı ve vizyon tarihi belirlendi. En son 2016 yılında Suicide Squad‘da izlediğimiz Joker’i Jared Leto canlandırmıştı.

Jared Leto’nun da kendisine ait solo bir Joker filmi yapılacağı açıklandı ama o film için henüz ne senarist, ne yönetmen, ne de herhangi bir konu açıklanmadı; yani kısacası hakkında hiçbir şey belli değil. Phoenix’in Joker’i canlandıracağı film için ise henüz net bir hikaye açıklanmasa da 80’lere gidip Joker’in bildiğimiz Joker haline gelmeden önceki, başarısız bir komedyenkenki halini izleyeceğimiz, aksiyondan uzak, dram yönü daha ağır basan bir film geleceği konuşulanlar arasında. Heyecan dozumuz yüksek, tarihi iple çekiyoruz, bakalım karşımıza nasıl bir Joker çıkaracaklar.