EDDIE REDMAYNE VE FELICITY JONES’UN YENİ FİLMİNDEN İLK KARE

EDDIE REDMAYNE VE FELICITY JONES’UN YENİ FİLMİNDEN İLK KARE


The Aeronauts


Stephen Hawking biyografisi The Theory of Everything‘de birlikte rol alan ikili Eddie Redmayne ve Felicity Jones‘un bir kez daha buluşacakları The Aeronauts‘tan ilk görsel paylaşıldı.

feli

Amazon Studios‘un yeni filmi The Aeronauts’ta tekrar bir araya gelen ikilinin paylaşılan ilk görseli oldukça gergin gözüküyor. İkilinin 600 metre yükseklikte gözüktüğü sahne için filmin yapımcısı Todd Lieberman, Redmayne ve Jones’un oldukça sağlam sinirlere sahip olduğunu söylüyor. Açıklamalarına devam eden Lieberman, sahnenin 600 metre yükseklikte bir helikopter tarafından çekildiğini söyledi ve hava uygun olduğu sürece çekimlerin balon üzerinde devam edeceğini de ekledi.

Çekimlerine bu hafta İngiltere’de başlanan film 1862 yılında, varlıklı bir dul ve hırslı bir bilimcinin sıcak hava balonuyla daha önce hiç çıkılmamış bir yüksekliğe çıkma maceralarını anlatacak. Filmin hikayesini yazan ve yönetmenliğini üstlenen isim, War & Peace ve Peaky Blinders gibi TV dizilerinden tanıdığımız Tom Harper. İkiliye BAFTA ve Altın Küre ödüllü Tom Courtenay‘in yanı sıra Anne Reid, Rebecca Front, Vincent Perez, Tim McInnerny, Phoebe Fox ve Himesh Patel gibi isimler eşlik edecek.

Filmin vizyon tarihi henüz belli değil.