MARLON WAYANS YENİ FİLMİNDE ALTIZLARI OYNAYACAK

MARLON WAYANS YENİ FİLMİNDE ALTIZLARI OYNAYACAK


Sextuplets


Scary Movie serisi ve White Chick gibi filmlerden tanıdığımız aktör-komedyen Marlon Wayans, Netflix için çekeceği yeni filmi Sextuplets‘te tek başına altız kardeşleri canlandıracak.

marlon

Filmin senaryosunu daha önce birçok kez birlikte çalıştığı Rick Alvarez ve Mike Glock‘la birlikte yazacak Wayans, ilk çocuğu doğmadan önce kendisini doğuran gerçek annesini aramak için yola çıkan Alan isminde bir adamı canlandıracak. Bu arayış esnasında kendisine tıpatıp benzeyen Russell’la karşılaşacak ve kardeş olduklarını anladıktan sonra bu yolculuğa birlikte devam edip, başka kardeşleri olup olmadığını da çözmeye çalışacaklar.

Filmde Wayans’a daha önce Marlon‘da birlikte rol aldığı Bresha Webb eşlik edecek. Filmin yönetmenliğini ise Wayans’ın yakın dostu ve uzun süreli iş birlikçisi Michael Tiddes üstleniyor. Daha önce Netflix için Naked isimli filmi de çeken Wayans, Netflix’le çalışmaktan mutlu olduğunu ve yapmayı en sevdiği işin komedi olduğunu söyledi. Filmin çekimlerine önümüzdeki ay Atlanta’da başlanacak ve 2019‘da yayınlanacak.