SAFDIE KARDEŞLER’İN YENİ FİLMİNDEN DETAYLAR GELİYOR

SAFDIE KARDEŞLER’İN YENİ FİLMİNDEN DETAYLAR GELİYOR


Uncut Gems


Geçtiğimiz sene Robert Pattinson‘ı başrole koydukları Good Time filmiyle birçok festivalde başrole oturan Safdie Kardeşler, yani Benny Safdie ve Josh Safdie, yeni filmleri Uncut Gems‘in hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Adam Sandler

Başrolünde Adam Sandler‘ı izleyeceğimiz Uncut Gems, Sandler isminden dolayı kafanızda bir karışıklık yaratmasın. Filmin cıvık komediyle uzaktan yakında bir alakası bulunmuyor. Safdie Kardeşler, bildikleri yoldan devam edip, yine karanlık ve tansiyonu yüksek bir soygun filmiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmin detayları tam olarak açıklanmasa da şimdilik bilinen, New York’ta yapılan elmas ticareti çevresi ve bu ticaretin içerisinde bulunan kuyumcu Adam Sandler’ın mallarının çalınmasıyla hayatının ve dolayısıyla ortalığın karışacağı. Good Time’dan alışık olduğumuz gergin kovalamacalara ve sert adamlara hazır olmalıyız gibi geliyor.

Adam Sandler’ın yanı sıra rol detayları açıklanmasa da Billions ve Succession dizilerinden tanınan Eric Bogosian da kadroya dahil olan isimler arasında. Filmin yürütücü yapımcılığını ise sinemanın usta ismi Martin Scorsese üstleniyor.