RALPH FIENNES THE WHITE CROW İLE BU SEFER YÖNETMEN KOLTUĞUNDA

RALPH FIENNES THE WHITE CROW İLE BU SEFER YÖNETMEN KOLTUĞUNDA


Rudolf Nureyev‘in hayatını izliyoruz


Oyuncu olarak 2020 yılına kadar programı yeterince dolu değilmiş gibi bir de yönetmen koltuğuna oturan Ralph Fiennes’ın yeni filmi The White Crow’dan bir fragman paylaşıldı.

unlu-balet-rudolf-nureyevin-hayatini-anlatan-ralph-fiennes-imzali-the-white-crow-dan-fragman-yayinlandi-1-filmloverss

En son 2013 yılında başrolünü Felicity Jones ile paylaştığı The Invisible Woman filminin yönetmen koltuğuna oturan Ralph Finnes, bu sefer gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan bir film ile karşımızda. Aynı zamanda filmin başrollerinden birine de hayat veren Finnes, The White Crow’da dünyaca ünlü Rus balet Rudolf Nureyev‘in hayatını anlatıyor.

İlk kez bir sinema filminde rol alma fırsatı yakalayan Oleg Ivenko‘nun başarılı baleti canlandırdığı film, Rudolf Nureyev’in bale dünyasındaki yükselişini ve Soğuk Savaş’ın en ateşli günlerinde KGB’den kaçıp hayallerinin peşinden gitmesini bizlerle buluşturacak. Filmde Ralph Fiennes, Nureyev’e kariyeri konusunda yol gösteren akıl hocası Pushkin’i canlandırıyor.

Adele Exarchopoulos, Chulpan Khamatova, Louis Hofmann gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı filmin senaryosu The Reader’ın senaristi David Hare imzası taşıyor. Ralph Fiennes ve David Hare’ı yeniden bir araya getiren film, İngiltere’de 22 Mart’ta vizyona girecek. Ülkemiz için vizyon tarihi ise henüz belirli değil.