MİNİMÜZİKHOL İLE BU CUMARTESİ O CUMARTESİ

MİNİMÜZİKHOL İLE BU CUMARTESİ O CUMARTESİ


DJ Tennis + Carista


2018’in başından beri arka arkaya getirdiği isimlerle Şampiyonlar Ligi’nde final oynamışçasına bizleri sevindiren Minimüzikhol, bu cumartesi gecesi İstanbul’a yakışır bir geceye hazırlanıyor.

49728061_10156206519242815_4396400426233102336_o

Life and Death‘in kurucusu ve mentoru Manfreda Romano aka DJ Tennis, punk gruplarının tur menajerliğiyle başladığı müzik hayatında İtalya’nın ilk elektronik müzik ajansını kurmak gibi önemli işlere de imza atmış bir isim. 20 yıllık deneyimin sonucunda rotasını DJ’liğe çeviren Romano’nun GoodspeedYou! Black Emperor, Tortoise ve Fugazi gibi kült post-punk gruplarıyla olan yakın ilişkisi, kendi prodüksiyonlarına da ilham kaynağı oldu. Bütün bunların yanında iyi bir şef ve restoran sahibi olarakta tanınan DJ Tennis, 16 Şubat Cumartesi akşamı İstanbul’a farklı tatlar yaşamaya ve yaşatmaya geliyor.

Yetti mi? Yetmez…

Amsterdam merkezli dünyaca ünlü Red Light Radio’nun resident DJ’lerinden biri olan Carista, NTS Radio’da çaldığı setleriyle ismini duyurmuş bir DJ. 2018 Dekmantel Festival’da çaldığı setiyle şöhretine şöhret katan Carista, kendi kurduğu plak şirketi ve aynı zamanda radyo şovu olan United Identities ile farklı disiplinler arası zıplamayı seven bir isim.Dünyanın dört bir yanında festivallerde ve etkinliklerde yer alan Carista, İstanbul’da gerçekleştireceği ilk performansı için bizleri Minimüzikhol’e davet ediyor.

Gecenin açılışını yapacak isimse Minimüzikhol ailesinin genç yeteneklerinden Jan. İstanbul’un çoklu-tür savunucularından Jan; caz, electronica, funk, soul, eklektik, hip-hop’ı geniş bir yelpazede meraklısıyla buluşturdu. Disko ve funk seçkileriyle İstanbul’da adından söz ettiren ve Minimüzikhol bünyesinde resident DJ olarak yer alan Jan, kaçırılmaması gereken gecede fitilin ucunu ateşleyecek isim.

Festival tadında geçecek bu özel gecede, etkinlik günü kapıda satış olmayacağını hatırlatıyoruz ve “Bilet nerede?” diyenleri buraya, etkinlikle ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz de buraya göz atabilirsiniz. Bu iki yabancı ismi bu kadar “intense” bir kulüpte dinlemek gerçekten mucize gibi bir şey, işbu sebepten mucizeye tanıklık etmeyi kaçırmayın.