WOODY ALLEN YENİ FİLM HAZIRLIĞINDA

WOODY ALLEN YENİ FİLM HAZIRLIĞINDA


Rota İspanya


Hakkındaki cinsel istismar suçlamalarının yeniden gündeme gelmesinin ardından Amazon tarafından anlaşması iptal edilen Woody Allen, yeni filmi için İspanya merkezli yapım şirketi Mediapro ile anlaştı.

Kristen-Stewart_-On-Woody-Allen-Movie-Set--10

2017’nin son aylarından itibaren Hollywood’un merkezinde yer alan cinsel taciz skandallarında adı geçen Woody Allen’ın, 1992’de üvey kızı Dylan Farrow‘u henüz 7 yaşında iken istismar ettiği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Bu iddiaların bir kez daha gündeme gelmesinin ardından Amazon, Allen ile  geçtiğimiz aylarda imzaladığı dört filmlik anlaşmasını iptal etti. Anlaşma kapsamında çekilen ilk film A Rainy Day in New York ise vizyona girme şansı bulamadan rafa kaldırılmıştı.

Yaşanan bu olaylar sonrası yeni projeleri için Hollywood’da yapımcı bulmakta zorlanan Allen’ın bir daha film çekememe ihtimali konuşulurken Avrupa’nın en önemli bağımsız film-TV şirketleri arasında yer alan ve daha önce yönetmenin Vicky Cristina Barcelona ve Midnight in Paris filmlerinin yapımını üstlenen Mediapro, Allen’la yeni bir anlaşma imzaladı.

Filmin henüz hazırlık sürecinin başında olduğunu paylaşan Mediapro yetkilisi, filmin nerede çekileceğinin henüz belirli olmadığını açıkladı. Hikayesi henüz belirli olmayan isimsiz projede Javier Bardem ve Isabelle Huppert‘in başrolleri paylaşacağı konuşuluyor.