michelberger hotel yeme içme oyununun kurallarını değiştiriyor

michelberger hotel yeme içme oyununun kurallarını değiştiriyor


michelberger farm bu yaz hazır


Alışılmış yeme, içme ve turizmin dışında yer alan kümede gezmeye bayılanların arzu objesi olan Michelberger Hotel‘i bilmeyen var mı? Varsa sizi hemen yenilenmiş sitelerine alıyoruz, buyrun düşün, gözünüz gönlünüz açılsın.

Berlin’de girmesi veya çıkması ayrı zorluk seviyesinde olan Berghain’a beş dakikalık bir yürüyüş mesafesinde yer alan Warschauer Straße’deki hip otele ilk girenlerin dikkatini çeken şeyler sıralı olarak aşağıda yer almaktadır:

  • – 24 saat kesintisiz The Big Lebowski dönen koridor ve oda televizyonları.
  • Fountain of Youth adını verdikleri inanılmaz lezzetli hindistan cevizi suyu -ki etiket tasarımı iyi bir tasarımcıyı mutluluktan ağlatabilir-.
  • – Efsanevi Danimarka çıkışlı biraevi Mikkeller ile ortaklaşa geliştirdikleri ve “şerbetçiotunun halaybaşı görevinde olduğu pale ale tarzındaki “house beer” Mikkellerberger.
  • – Düzenledikleri People festivali, geçen seneki line-up’a bakın hayallere dalın.
  • – Müthiş yemekler.

 

Bu “Müthiş yemekler” başlığı altında ürettikleri ulaşılabilir-fine-dine tabakların geliştirildiği mutfaklarından ise müthiş vizyoner bir haber var: Michelberger Farm!

Michelberger Farm kulağa biraz Türkiye’de nahif insanlarımızı dolandıran ve Uruguay’a kaçan şebekenin yeni bir macerası gibi gelse de ne olduğunu aşağıda kısaca özetliyoruz:

  • – Berlin’e arabayla bir saat uzaklıkta bir kasaba evi ve tarla alınıyor.
  • – Bu lokasyonda yer alan iki evin içinde oteldeki mutfağa yardım edebilecek bir taş ocak ve balık tütsülenecek bir sistem var.
  • – Asıl mevzu ise şu: The Forest Farmers ve Life in Syntropy ile iş birliğine giden MH, toprağın toprağa hiç zarar vermediği, aksine toprağın karakterinin ve tepkilerinin başrolde olduğu bir yöntemle tarımcılığa başlanıyor.
  • Syntropic tarımcılık adı verilen vizyoner hareketin ilk meyveleri ise yaz bitmeden otelin restoranında tadıma hazır olacak. Heyecanla bekliyoruz.

 

Bayram tatiline çok az bir süre kala tatil planı olmayanlara diyoruz ki “Berlin ve Michelberger Hotel her zaman en iyi son dakika planıdır.”… Otel rezervasyonları için sizi buraya, 16 Haziran’da düzenlenecek ve yeme içme meraklılarının aklını alacak Sommer Weinfest biletleri için ise buraya davet ediyoruz.