bill & ted 3’e yeni bir isim daha eklendi

bill & ted 3’e yeni bir isim daha eklendi


saturday night live’ın beck bennett’ı


Saturday Night Live’ın yıldızlarından Beck Bennett, Bill and Ted 3: Face the Music’te Keanu Reeves’in küçük kardeşi rolünü oynayacak. Collider’ın haberine göre, Bill and Ted 3’te Amy Stoch, Bill’in üvey annesi Missy’i, Hal Landon Jr., Bill’in disiplinli üvey babasını canlandırırken, Jayme Mays ve Erin Hayes de Bill’in eşi Princess Joanna ve Ted’in eşi Princess Elizabeth karakterlerine hayat verecekler.

Princess Joanna ve Elizabeth rolleri geçmişte Bill & Ted’s Excellent Adventure’da, Diane Franklin ve Kimberley LaBelle tarafından,  Bill & Ted’s Bogus Journey’de ise Sarah Trigger ve Annette Azcuy tarafından oynanmıştı.

Bill & Ted’s Excellent Adventure ve Bill & Ted’s Bogus Journey filmlerinin uzun yıllar sonrasında tekrar izleyiciyle buluşacak filmde, ikili bu kez yetişkin bireyler olarak izleyici karşısına çıkacak.

Gezegeni kurtarmak için bir şarkı yaratmaya çalışan ikili, filmde geleceğe gidip şarkının işe yarayıp yaramadığını kontrol edecekleri yeni bir maceraya adım atıyorlar. Amerika için vizyon tarihi 21 Ağustos 2020 olan Bill & Ted 3: Face the Music için Türkiye vizyon tarihi ile ilgili bir detay şu an yok.

Keanu Reeves ve Alex Winter’ı Bill ve Ted olarak izleyeceğimiz filmin kadrosuna, daha evvelden William Sadler, Anthony Carrigan, Brigette Lundy-Paine ve Samara Weaving’in katıldığı açıklanmıştı.

Filmin yönetmenliğini Dean Parisot üstleniyor.