yeni halloween filminin çekimleri bu yıl başlıyor

yeni halloween filminin çekimleri bu yıl başlıyor



Hem korku filmleri hem de sinema tarihi içinde kült mertebesine ulaşan John Carpenter’ın Halloween serisinin 2018 versiyonunu geçtiğimiz sene izlemiştik.

Orijinal filmde Michael Myers’a hayat veren Nick Castle’ın bir kez daha ikonik rolüyle geri döndüğü filmde, Jamie Lee Curtis’i de tekrar Laurie Strode rolünde, Judy Greer ise Laurie Strode’un kızı rolünde izlemiştik. Tema müziğini Trent Reznor’ın bestelediği ve John Carpenter’ın projeye yapımcı, yaratıcı danışman ve müziklerin bestecisi olarak dahil olduğu filmin yönetmenliğini ise  David Gordon Green üstlenmişti.

1978 yılında çekilen ilk filmden sonra günümüze kadar birçok farklı hikayeyle izlediğimiz Halloween, son yıllarda tekrar canlanan korku türünün en büyük örneklerinden biri olarak, orijinal seriden birçok ismi de kadrosunda barındırmasıyla gişede büyük başarı elde etmişti. Bu fırsatı gören filmin yapımcıları ise seriyi devam ettirmek için kolları sıvadı. Filmin başrol oyuncusu Jamie Lee Curtis ile bir araya gelen ekibin attığı tweet, bir sonraki film için görüşmelerin başladığına işaret ediyor.

Filmin arkasında bulunan iki firma olan Universal ve Blumhouse, geçtiğimiz yıl vizyona giren filmden sonra kamera önü ve kamera arkasındaki ekibi çok zorlanmadan bir film için daha ikna edecek gibi gözüküyor. Bekleyip göreceğiz…