saw serisi yeniden hayat buldu: saw xi geliyor

saw serisi yeniden hayat buldu: saw xi geliyor


bu gazla bir on film daha


Yılların Saw serisi (bizde testere olarak da bilinir) bu Halloween sezonunda beyaz perdeye geri dönüyor ve geçen yılki Saw X‘in gişedeki başarısı bu yılki Saw XI‘in yolunu açıyor.

 

Bloody Disgusting’in özel haberine göre Saw X’in yönetmeni Kevin Greutert, Saw XI’i yönetmek üzere geri dönecek. Ayrıca Greutert, Saw I’den V’e kadar olan filmlerin ve Jigsaw filminin de kurgusunu yapmıştı.

 

Bu, Saw hayranları için çok iyi bir haber sayılmalı çünkü çoğu kişi Saw X’in franchise için çok ihtiyaç duyulan bir yön olduğunu ve nihayet eski günlerdeki klitesine geri getirdiğini düşünüyordu. Greutert’in sapkın ve kanlı destana dönüşü, hem Jigsaw’u (Tobin Bell) hem de Amanda’yı (Shawnee Smith) orijinal film ile ilk devam filmi arasında akıllıca kurgulanmış bir devam filmi için geri getirdi. Serinin onuncu filmi dünya çapındaki gişe hasılatını 111,8 milyon dolar gibi etkileyici bir rakamla tamamlamıştı.

 

Geçen yılın sonlarında öğrendiğimiz üzere, Saw X’in yazarları Josh Stolberg ve Pete Goldfinger Saw XI’in senaryosunu yazmak için geri dönmeyecekler. 

 

Yeni Testere, dünya prömiyerini 27 Eylül 2024‘te yapacak.