bu sezonun en iyi komedi dizisi olmaya aday the righteous gemstones’ten yeni fragman

bu sezonun en iyi komedi dizisi olmaya aday the righteous gemstones’ten yeni fragman


18 ağustos'ta yayında


Yılın en iddialı komedi yapımlarından biri olarak gözüken; Danny McBride, John Goodman ve Adam Devine gibi kadrosuyla ödül sezonu için de bir iki adaylık düşürmesi garanti olan The Righteous Gemstones’tan yeni bir fragman yayınlandı.

Eastbound & Down ve Vice Principals gibi başarılı komedi yapımlarının yaratıcılığını ve başrolünü üstlenmesinin yanında, Seth Rogen ve James Franco filmlerinde bol bol karşımıza çıkan Danny McBride’ın senaryosunu yazıp bir de yönetmen koltuğunda oturduğu The Righteous Gemstones, HBO kalitesiyle arkamıza yaslanıp izleyeceğimiz dizilerden biri.

Kamera karşısında vaaz vererek ünlü olan bir ailenin absürt hikayesine odaklanan dizide John Goodman, bu ünlü ama problemli ailenin babası papaz Eli Gemstone karakterine hayat verirken McBride ise babasından miras kalan ismi büyüterek modern izleyici kitlesiyle buluşturan Jesse Gemstone olarak karşımıza çıkıyor.

Bundan önce Eastbound & Down ve Vice Principals dizilerini takip edenlerin zaten bildiği üzere sıra dışı karakterlerin trajikomik hayatlarını anlatmada oldukça başarılı olan McBride’a, bu projede daha önce birlikte çalıştığı Jody Hill ve David Gordon Green eşlik diyor.

Oyuncu kadrosunda Edi Paterson, Cassidy Freeman, Tony Cavalero ve Tim Baltz gibi isimlerin de yer aldığı The Righteous Gemstones, 18 Ağustos’ta başlıyor.