cntrl acoustics’ten evlere şenlik dj konsolu

cntrl acoustics’ten evlere şenlik dj konsolu



Arkanıza yaslanın… Sizleri iki vizyon sahibi ve bir o kadar da yetenekli isimle tanıştırıyoruz; Kenan Jan Ibar & Carlos Nikolai.

Bu ikilinin birlikte kurduğu STUDIO SPC, Berlin’in kalbinde yer alan ve eli kolu her yere uzanan bir akustik stüdyo tasarım ofisi. Birlikte çalıştıkları isimler arasında Arkaoda Berlin, Karneval Der Kulturen’ın dans ve prova stüdyosu, David Bowie’nin Berlin-era’sında favori noktalarından biri olan Kreuzberg’in incisi Luzia, Berlin’in en önemli konser mekanlarından Funkhaus Berlin, Universal Music Berlin ve İngiliz müziğinin yükselen techno yıldızı Jamie Roberts aka Blawan’ın (Wet Will Always Dry isimli albümü işlere referans olması açısından aşağıda bulabilirsiniz) kişisel stüdyosu gibi önemli ve saygın yerler bulunuyor.

İkilinin playtuşu’na misafir olmasının sebebi ise son tasarımları olan rüya gibi bir DJ ve pikap konsolu.

İnsanın başında saatlerini harcayabileceği, farklı tarzlarda çalmayı seven DJʼler ve plak tutkunları için özelleştirilip yeniden üretilebilecek konsol, sade ama kuvvetli tasarımı, kayın ağacından yapılmış gövdesiyle kendisine uzun uzun baktırıyor. Ayağa dolanan kablolar, gözü yoran karmaşık tasarımlara son veren konsol, yakından uzaktan plak dünyasıyla veya DJ’likle ilgisi olanların hayallerindeki tasarımın vücut bulmuş hali. “Duvarı siyaha boyarız, masanın da üstüne siyah bir örtü atıp laptop’tan lisansı olmayan Traktor’ü kurduk mu kulüp tamam” düşüncesinin tam ters izdüşümünde yaşayan kulüp işletmecileri, DJ’ler ve tasarım meraklılarının nokta atışı objesi evinize, kulübünüze, barınıza lig atlatmaya geliyor.

İkilinin diğer işlerine BU ADRESTEN göz atabilirsiniz, bizce bir bakın.