danny mcbride ve john goodman’lı the righteous gemstones’tan fragman

danny mcbride ve john goodman’lı the righteous gemstones’tan fragman


18 ağustos'ta başlıyor


Eastbound & Down ve Vice Principals gibi başarılı komedi yapımlarının yaratıcılığını ve başrolünü üstlenen, Seth Rogen ve James Franco filmlerinin vazgeçilmezi Danny McBride’ın senaryosunu yazıp bir de yönetmen koltuğunda oturduğu The Righteous Gemstones’tan fragman yayınlandı.

Danny McBride’ın yanına John Goodman ve Adam Devine, arkasına da HBO’yu aldığı yeni projesi The Righteous Gemstones, kamera karşısında vaaz vererek ünlü olan bir ailenin absürt hikayesini anlatıyor. John Goodman, bu ünlü ama problemli ailenin babası papaz Eli Gemstone karakterine hayat verirken McBride ise babasından miras kalan ismi büyüterek modern izleyici kitlesiyle buluşturan Jesse Gemstone olarak karşımıza çıkıyor.

Bundan önce Eastbound & Down ve Vice Principals dizilerini takip edenlerin yakından hatırlayacağı üzere sıra dışı karakterlerin alışık olmadığımız hayatlarını trajikomik bir şekilde anlatmada kendine özgü bir dile sahip olan McBride’a, daha önce birlikte çalıştığı Jody Hill ve David Gordon Green bu projede de eşlik ediyor.

Oyuncu kadrosunda Edi Paterson, Cassidy Freeman, Tony Cavalero ve Tim Baltz gibi isimlerin de yer aldığı The Righteous Gemstones, 18 Ağustos’ta başlıyor.