marvel yeni dönem film ve dizilerini açıkladı

marvel yeni dönem film ve dizilerini açıkladı


dördüncü evre başlıyor


Marvel Sinematik Evreni, yeni evresini San Diego’da düzenlenen Comic-Con’da açıkladı.

Bizi belki de en heyecanlandıran haber, yeniden çekilecek Blade filminin duyurusu oldu. Vizyon tarihi ve yönetmeni açıklanmayan filmin başrolünde Mahershala Ali’yi izleyeceğiz.

Detayları açıklanan projeler şunlar;

Black Widow 1 Mayıs 2020

Cate Shortland’in yöneteceği film, yeni evreyi başlatan adım olacak. Prequel formatındaki filmde Scarlett Johansson’a Florence Pugh, Rachel Weisz, David Harbour ve O-T Fagbenle gibi isimler eşlik edecek.

Eternals 6 Kasım 2020

Eternals’ın tam kadrosu açıklandı. Chloé Zhao’nun yöneteceği The Eternals’ta Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Richard Madden, Salma Hayek, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Lia McHugh ve Don Lee’yi izleyeceğiz.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 12 Şubat 2021

Marvel evreninin ilk Asya teamalı süper kahraman filmini Destin Daniel Cretton yönetecek. Simu Liu’nun Shang-Chi’yi canlandıracağı projede Tony Leung ise The Mandarin’e hayat verecek.

Thor: Love & Thunder 5 Kasım 2021

Taika Waititi’nin yazıp yöneteceği geçtiğimiz hafta açıklanan dördüncü Thor filmi, yeni evrenin en ilgi çekici filmlerinden. Thor Love & Thunder ismini taşıyacak filmde Chris Hemsworth’e taze Asgard hükümdarı Tessa Thompson’ın yanı sıra, Natalie Portman’ın Jane Foster’ı da eşlik edecek. Üstelik dişi Thor olarak!

Doctor Strange in the Multiverse of Madness 7 Mayıs 2022

İlk filmin yönetmeni Scott Derrickson’ın yöneteceği serinin yeni filminde Benedict Cumberbatch görevine geri dönerken kendisine Elizabeth Olsen’ın Scarlet Witch’i eşlik edecek.

Kevin Feige; Black Panther 2, Guardians of the Galaxy Vol. 3, Captain Marvel 2, Mutants ve Fantastic Four’la ilgili çalışmaların sürdüğünü de açıkladı.

Bu filmler haricinde, Kasım ayında yayın hayatına başlayacak streaming servisi Disney+, bizlere Marvel dizilerini sunacak. 2020 sonbaharında The Falcon and The Winter Soldier, 2021 ilkbaharında WandaVision ve Loki, 2021 yazında What If…?, 2021 sonbaharında ise Hawkeye dizileri yayınlanacak.