will smith ve clive owen ile bir uzay zaman polisiyesi

will smith ve clive owen ile bir uzay zaman polisiyesi


gemini man'den yeni fragman


Hollywood’un iki Oscar ödüllü yönetmeni Ang Lee’nin bir Will Smith ve Clive Owen’ı bir araya getirdiği yeni filmi Gemini Man’den yeni bir fragman yayınlandı.

En son Billy Lynn’s Long Halftime Walk filminin yönetmen koltuğuna oturan ama eski günlerinden uzakta gözüken Ang Lee’nin bilim kurgu ve aksiyonu uzay, zaman ve paralel evren gibi konularla harmanladığı yeni filmi Gemini Man, paylaşılan ilk fragmanıyla çok da heyecanlandırmadı desek yalan söylemiş olmayız.

Sinemanın teknik imkanlarını sonuna kadar zorlamasıyla bilinen Lee, daha önce Billy Lynn’s Long Halftime Walk’ta kullandığı teknikle saniyede 120 kare hızla, 4K çözünürlükte ve 3D olarak çektiği filminde, mesleğini bırakmak isteyen bir kiralık katilin, bu kararından sonra kendisinin 25 yaş küçük versiyonu ile karşı karşıya gelmesini anlatıyor. Kiralık katil rolünde izlediğimiz Will Smith’e Clive Owen’ın filmin kötü karakteri olarak eşlik ettiği Gemini Man’de Mary Elizabeth Winstead, Benedict Wong ve Douglas Hodge gibi isimler de yer alıyor.

The Hunger Games, Captain Phillips, Overlord filmlerinin senaristi Billy Ray’in senaryosunu yazdığı film 11 Ekim’de vizyonda.

Gemini Man’den yayınlanan yeni fragman ve filmin kamera arkasından görüntüler hemen aşağıda.