will smith, suç ve gerilim filmi “sugar bandits”te başrolde yer alıyor

will smith, suç ve gerilim filmi “sugar bandits”te başrolde yer alıyor


yönetmeni değil de yazarı belli


Will Smith, yaklaşan European Film Market‘te ses getirecek bir proje olmaya hazırlanan aksiyon-gerilim filmi Sugar Bandits‘in başrolünde yer alacak.

 

Yazar Chuck Hogan’ın “Devils in Exile” adlı romanından uyarlanan suç filmi, AGC Studios tarafından finanse ediliyor. Henüz bir yönetmeni yok ve bu ay Perşembe günü Berlin’de başlayacak olan EFM’de gösterilecek.

 

Smith ve Jon Mone Westbrook Studios adına yapımcılığı üstlenirken, Ryan Shimazaki de projeyi denetliyor.

 

Chuck Hogan, Sugar Bandits‘in senaryosunu 2010 tarihli kendi romanından uyarlayarak yazdı. Kitap, Irak Savaşı’ndan dönüp iş bulamayan ve yerel uyuşturucu satıcılarından hırsızlık yapmak için diğer askerlerle işbirliği yapan Bostonlu Neal Maven’a odaklanıyor.

 

The Hollywood Reporter daha önce Sugar Bandits’in on yıldan uzun bir süre önce Universal Pictures tarafından hazırlandığını ve Joe Carnahan’ın yönetmenlik için görüşmelerde bulunduğunu duyurmuştu.

 

Smith’in en son filmi Antoine Fuqua’nın gerilim filmi Emancipation’dı ve yıldızın Oscar töreninde Chris Rock’a tokat atarak manşetlere çıkmasından bir yıldan kısa bir süre sonra Apple TV+ tarafından yayınlandı. Smith’in gelecek projeleri arasında Bad Boys serisinin dördüncü filmi ve I Am Legend’ın devam filmi yer alıyor.

 

EFM 15-21 Şubat tarihleri arasında, aynı gün başlayacak olan Berlin Film Festivali ile birlikte gerçekleştirilecek.