zachary quinto’lu korku dizisi nos4a2, ikinci sezon onayını kaptı

zachary quinto’lu korku dizisi nos4a2, ikinci sezon onayını kaptı


ilk sezon bitmeden onayı kapanlar


AMC kanalının yapımını üstlendiği NOS4A2, korku edebiyatı denince akla ilk gelen isim olan Stephen King’in oğlu Joe Hill’in aynı adlı romanından uyarlanıyor. Fragmanlarıyla gayet başarılı gözüken ve şu sıralar ilk sezonu devam eden dizi, 28 Temmuz’daki finali öncesinde ikinci sezon onayını kaptı.

Başrolünde Zachary Quinto’yu izlediğimiz NOS4A2, çocukların mutluluklarını ele geçirdikten sonra bunları hayallerindeki Christmasland adlı kasabada biriktiren Charlie Manx isimli vampirin, bu sayede her gününü Noel’miş gibi yaşamasını anlatıyor. Mutsuzluk diye bir kavramın olmadığı Christmasland kasabasında mutlu mesut yaşarken bir gün Vic McQueen adlı genç bir sanatçının kendisini görebildiğini fark eden Manx, Vic’i ortadan kaldırmaya çalışır. Vic ise aklını kaçırmadan önce Manx’i alt edip ele geçirdiği kurbanları kurtarmak zorundadır.

Oyuncu kadrosunda Zachary Quinto’nun yanı sıra Ashleigh Cummings, Olafur Darri Olafsson, Virginia Kull, Ebon Moss-Bachrach ve Jahkara Smith gibi isimlerin yer aldığı dizinin senaryosunu Hell on Wheels ve Fear the Walking Dead’in senaristlerinden Jami O’Brien yazıyor. İkinci sezonda da aynı ekibin ve kadronun yer alacağı NOS4A2, 2020’de 1o yeni bölümüyle kapımızı çalacak.