zombieland’in devam filminden ilk fragman yayında

zombieland’in devam filminden ilk fragman yayında


15 kasım'da vizyonda


İlk filmden tam on yıl sonra orijinal kadroyla geri dönen Zombieland’in devam filminden ilk fragmana kavuştuk.

Başta Deadpool olmak üzere birçok başarılı projeye imza atan Rhett Reese ve Paul Wernick’in uzun süredir hayata geçirmeye çalıştığı ve uzun bir ikna sürecinden sonra Emma Stone, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg ve Abigail Breslin olmak üzere bütün kadroyu ikna ettiği Zombieland 2’nin neye benzediğini sonunda görmüş olduk. Bu yılın başında yayınlana  posterlerden sonra sessizliğe gömülen proje, ikinci filmiyle kan,vahşet, zombiler ve yeni dostlarla kaldığı yerden devam ediyor gözüküyor.

İsminin Zombieland 2: Double Tap olduğuna kesin olarak emin olduğumuz filmde ekibimizin yolu hayatta kalan diğer gruplarla kesişiyor. Kendilerini Beyaz Saray’da scooter sürerken bir anda diğer hayatta kalan ekiplerle bir arada bulan çeteye bu filmde Rosario Dawson, Luke Wilson, Zoey Deutch, Thomas Middleditch gibi isimler eşlik ediyor. Bill Murray’nin de ilk filmdeki küçük rolüyle yine şeref verdiği filmde bir de küçük Dan Aykroyd sürprizi var.

Çerezlik filmler arasında korku komedi türünün başarılı örneklerinden birini sunan Zombieland 2’nin ülkemizde 15 Kasım’da vizyona girecek.