james mcavoy ve logan’ın dafne keen’ini buluşturan his dark materials’tan yeni fragman

james mcavoy ve logan’ın dafne keen’ini buluşturan his dark materials’tan yeni fragman


bu dizi izlenir


Son olarak Fleabag’in seksi pederi Andrew Scott’ın kadrosuna katılmasıyla gücüne güç katan His Dark Materials’tan bir fragman daha paylaşıldı.

Milyonları göz yaşlarına boğan Logan filminde canlandırdığı Laura karakteriyle hayatımıza giren Dafne Keen’e X-Men serisinin Professor X’i James McAvoy’un eşlik ettiği dizi, The Golden Compass ile 2007’de beyaz perdeye uyarlanmaya çalışılıp çok da başarılı bir sonuç elde edemeyen hikayenin dizi formatında uyarlanmış hali.

Philip Pullman‘ın 20 yıllık üçlemesinden uyarlanan His Dark Materials, başka bir dünyadan olan Lyra isimli genç kızın kayıp arkadaşını arama süreci ve bir yandan da Dust isimli gizemli fenomeni anlama arayışına ortak olacağız. The King’s Speech’le Oscar kazanan yönetmen Tom Hooper’ın ilk iki bölümünü yönettiği dizinin senaryosunu Skins, Shameless ve Netflix’te izleyeceğimiz Damien Chazelle dizisi The Eddy’nin yazarı Jack Thorne’a emanet.

İddaalı başrol kadrosunun yanı sıra Ruth Wilson, Lin-Manuel Miranda, Anne-Marie Duff, Clarke Peters, Will Keen, Ian Gelder, Georgina Campbell ve James Cosmo’nun da yer aldığı His Dark Materials, 8 bölümlük ilk sezonuyla bu sonbaharda ekranlarda olacak. Diziden paylaşılan yeni fragmanı hemen burada.