edgar wright’ın gizemli projesi last night in soho’dan ilk görsel paylaşıldı

edgar wright’ın gizemli projesi last night in soho’dan ilk görsel paylaşıldı


nedir bu kadar gizem sayın wright?


Edgar Wright’ın konusunu sır gibi sakladığı yeni projesi Last Night in Soho’dan ilk görsele sonunda kavuştuk.

Psikolojik, gerilim ve aksiyon karşımı olacağı konuşulan Last Night in Soho, Edgar Wright’ın bir önceki filmlerinde olduğu gibi zengin isimlerle dolu bir kadroya sahip. Game of Thrones’un Olenna Tyrell’i Diana Rigg ve kıdemli aktör Terence Stamp’in yanı sıra Rita Tushingham, Michael Ajao ve Synnøve Karlsen’in kadrosunda yer aldığı film için elimizdeki şimdilik en net bilgi, Wright’ın Nicolas Roeg’in Don’t Look Now ve Roman Polanski’nin Repulsion filmlerinin etkisi altında kaldığı.

Başrolünde The Witch, Split ve Glass gibi yapımlarda karşımıza çıkan Anya Taylor-Joy’u izleyeceğimiz filmin kadrosundan ilgi çeken diğer isimler arasında ise Doctor Who ve The Crown dizilerinden tanıdığımız Matt Smith ve geçtiğimiz sene Leave No Trace’deki performansıyla bol bol ödül kazanan Thomasin McKenzie var.

Edgar Wright’ın, senaryosunu Penny Dreadful’un senaristlerinden Krysty Wilson-Cairns ile birlikte yazdığı filmin prodüksiyonu, geçtiğimiz aylarda Londra’da başladı. Filmin vizyon tarihi ise 25 Eylül 2020 olarak belirlendi.