justin timberlake’in yeni projesi belli oldu

justin timberlake’in yeni projesi belli oldu


palmer'ın hazırlıkları 2020'de başlayacak


Müzik dünyasında olduğu kadar sinema dünyasında da ne kadar yetenekli olduğunu göstermekten çekinmeyen Justin Timberlake’in yeni projesi belli oldu.

Cezaevinde geçirdiği yılların ardından hayatına kaldığı yerden devam etmeye çalışan eski bir kolej futbol oyuncusu olarak izleyeceğimiz Palmer isimli projede izleyeceğimiz Justin Timberlake, filmin başrolünde yer alacak. Cheryl Guerriero’nun kaleme aldığı kitaptan beyaz perdeye uyarlanacak Palmer’ın yapımcı koltuğunda ise son Oscar ödüllerinde En İyi Film Oscar’ını kazanan Green Book’un arkasındaki isim Charles B. Wessler var.

Prodüksiyon aşamasına sonbaharda başlanacak filmde cezaevinden çıktıktan sonra döndüğü memleketinde, kendisini annesi tarafından terk edilmiş bir çocuğun sorumluluğunu üstlenmiş halde bulan Palmer’ın hikayesi, şimdiden Oscar ödülü için ilginç bir konumda bulunuyor. Hollywood yöneticileri tarafından oylanan ve bugüne kadar Oscar kazanan birçok yapımın da aynı yolda geçtiği sevilen senaryoların yıllık toplantısı olan Black List’in 2016 yılında gerçekleştirilen edisyonunda yer alan ve büyük beğeni kazanan Palmer’ı şimdiden merakla bekliyoruz.