britney spears’ın anı kitabı şimdiden interneti kırmaya başladı

britney spears’ın anı kitabı şimdiden interneti kırmaya başladı


eski britney başkaydı


Britney Spears’ın babasıyla yaşadıkları günden güne ortaya çıkıyor ve “Britney Survived 2007, You Can Handle Today” mottosu giderek daha anlamlı hale geliyor. 2000’ler ile özdeşleşen benzersiz yıldızın çöküşü sosyal medyadan taşarak edebiyata konu olmaya başladı. Hem de kendi kaleminden. Pop yıldızının “The Woman in Me” adlı kitabı 24 Ekim‘de, beş kez Oscar’a aday gösterilen Michelle Williams‘ın seslendireceği bir sesli kitapla birlikte piyasaya sürülecek.

Kitap, Britney’in anılarından oluşuyor. Kitap daha yayımlanmadan pop yıldızı hakkındaki şok edici ve skandal niteliğindeki iddialarla manşetlere taşındı. Justin Timberlake ile yaşadığı çalkantılı ilişki, kısa süren oyunculuk kariyeri ve vesayet altına alınmasıyla ilgili bölümler ortalıkta dolaşırken, Spears’ın medya tarafından şimdiye kadar çizilen tablodan memnun olmadığı anlaşılıyor. Spears, sosyal medyada paylaştığı bir açıklamada şunları yazdı:

“Kitabımın amacı hiçbir şekilde kimseyi rencide etmek değildi! O geçmişte kaldı! Okuduğum manşetlerden hoşlanmıyorum… İşte tam da bu yüzden dört yıl önce bu işi bıraktım! Kitabın çoğu 20 yıl öncesine ait… Ben yoluma devam ettim ve bundan sonrası tertemiz bir sayfa! Hayatımın geri kalanında bu şekilde devam etmek için buradayım. Bu aslında yazılması gerektiğini bilmediğim bir kitap… Bazıları alınsa da, daha iyi bir gelecek için her şeye bir son vermemi sağladı! Umarım çoğu durumda kendini yalnız hisseden, incinen ya da yanlış anlaşılan insanları aydınlatabilirim! Tekrar söylüyorum, bu kitabı yazma amacım geçmişte yaşadıklarımdan bahsetmek değildi, basının yaptığı da bu, aptalca ve saçma! O zamandan beri hayatıma devam ediyorum!”

Justin Timberlake, Britney’nin hayatını kötü etkileyen günah keçilerinden biri olarak anılıyor. Britney ile yaşadıkları bir yana, Timberlake’in “Cry Me a River” klibinde Britney’i sadakatsiz olarak resmetmesi internetin yangına körükle gitmesine sebep olmuştu. Spears’ın anı kitabından interneti karıştıran son dedikodu ise Colin Farrell ile yaşadığı kaçamakla ilgili. Time gazetesine göre Spears, Timberlake ile ilişkisi sona erdikten sonra İrlandalı aktörle görüşmeye başladığını ve onunla “iki haftalık bir arbede yaşadığını” yazıyor.

Spears, anı kitabında Timberlake ile kürtaj yaptırdıklarını da açıklıyor ve People dergisi tarafından paylaşılan bir alıntıda şöyle diyor:

“Justin, hamilelikten kesinlikle memnun değildi. Hayatımızda bir bebek sahibi olmaya hazır olmadığımızı, çok genç olduğumuzu söyledi. Bu bir sürprizdi ama benim için bir trajedi değildi. Justin’i çok seviyordum. Her zaman bir gün birlikte bir aile olacağımızı düşünmüştüm. Bunun doğru bir karar olup olmadığını bilmiyorum. Eğer sadece bana kalsaydı, bunu asla yapmazdım. Oysa Justin baba olmak istemediğinden o kadar emindi ki.”

Timberlake bu iddialara henüz kamuoyuna açık bir yanıt vermedi. 24 Ekim’de netleşeceğiz.