adam driver, yeni ridley scott filminde matt damon ve ben affleck’in yanına doğru geliyor

adam driver, yeni ridley scott filminde matt damon ve ben affleck’in yanına doğru geliyor



Hollywood’un ayrılmaz ikilisi Matt Damon ve Ben Affleck’in yanına, Ridley Scott’ın iki yıl aradan sonra yönetmen koltuğuna oturduğu filmi The Last Duel’ın kadrosuna sağlam bir takviye geliyor gibi gözüküyor.

Son olarak pazartesi günü Falling to Earth isimli yeni bir filmde de birlikte çalışacaklarını açıklayan ikiliye Adam Driver’ın eşlik edeceği yönünde önemli iddialar ortaya atılmış durumda. Şu sıralar yılın iddialı yapımlarından biri olan ve Hollywood jürisinin çok sevdiği tarzda bir hikayeyi işleyen The Report’un 15 Kasım’daki vizyon tarihini bekleyen Adam Driver, ABD’nin yakın tarihinin en büyük yıkımlarından olan 11 Eylül olaylarını işleyen filmde, idealist bir dedektif olan Daniel Jones’un, senatör tarafından CIA’in 11 Eylül olaylarında sorgulamak için tutukladığı kişileri araştırmasını anlatıyor.

Matt Damon, Ben Affleck ve son yıllarda The Killing Eve ile kariyerinde üç beş basamak birden atlayan Jodie Comer’ın başrollerini paylaştığı The Last Duel ise, 14. yüzyılda geçen bir dönem filmi. En yakın arkadaşı savaştayken karısın tecavüz eden bir şövalyenin hikayesini anlatacak. Kocası savaştan döndükten sonra etrafındaki kimseyi  yaşadıklarına inandıramayan kadın, kocasını eski en yakın arkadaşıyla düello yapmaya ikna eder. Ben Affleck’in kariyerinin şu anki durumuna bakarsak tecavüzcü bir karakteri canlandırmak, Aflleck’in en çok ihtiyacı olan şey olmayabilir gibi gözüküyor ama dedikodulara göre kendisini filmde başka bir rolde izleyeceğiz.

Adam Driver’a dönecek olursak. Driver’ın projeye dahil olursa hangi rolü canlandıracağı şimdilik belirsiz. Bugüne kadar film hep Matt Damon ve Ben Affleck başrolleriyle anılırken bir yandan da Affleck’in yoğun programı ve aynı tarihlere denk gelen Adrian Lyne‘in Deep Water filmi çekimleri yüzünden kadronun içinde bir değişiklik yapılması da muhtemel.

Filmin çekimlerinin 2020’den önce başlamayacağını hatırlatıyoruz ve gelecek haberler için pusuya yatıyoruz.