ben affleck, falling to earth filminde matt damon ile başrolde

ben affleck, falling to earth filminde matt damon ile başrolde


hem yapımcı, hem başrol


Son dönemlerde oyunculuğundan çok yönetmenliğiyle gündeme gelen Ben Affleck, dolu takvimine yeni bir proje daha ekledi. Batman v Superman: Dawn of Justice, The Accountant, Gone Girl gibi filmlerle aklımızda kalan Affleck, en son Matt Damon’la birlikte Ridley Scott’ın yeni filmi The Last Duel’da rol alacağını açıklamıştı. Boş durmaya pek niyeti olmayan Affleck, şimdi de Falling to Earth’ün oyuncu kadrosuna katıldı.

Kate Southwood’un aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanacak film, 1926’daki ölümcül Amerika kasırgasından sonra yaşananları anlatacak. Bu büyük yıkımdan sağ kurtulan Paul Graves (Affleck) karakterinin yaşam mücadelesi etrafında şekillenecek film, her şeyini kaybetmiş bir adamın dramını anlatacak Aynı zamanda filmin yapımcı koltuğuna da oturan Affleck’e ayrılmaz ikili olarak gördüğümüz yakın arkadaşı Matt Damon eşlik edecek. Senaryo ise Eagle Eye, Insomnia gibi yapımlarla tanıdığımız Hillary Seitz’e emanet.

Şimdilik kısıtlı bilgilere sahip olduğumuz filmin vizyon tarihi ve diğer isimleri henüz belli değil. Konuyu ele alış şekli bakımından ilgi uyandıracağı düşünülen filmle ilgili detayların takipçisi olacağız.