müzisyen biyografilerinden ridley scott bile payını aldı

müzisyen biyografilerinden ridley scott bile payını aldı


bee gees'in filmi


Ridley Scott “o zaman dans, renk!” diyor. The Hollywood Reporter’ın haberine göre yönetmen, müzik grubu Bee Gees‘i merkezine alan isimsiz bir filmi yönetmek için görüşmelere başladı.

 

Son olarak Napoleon ile sinemalarda tarihi lidere bakış açısıyla ses getiren Scott, GK Films için Graham King, Scott Free için Stacey Snider ve Michael Pruss ile birlikte yapımcılık yapıyor. Senaryoyu Scott’ın Gladiator filminin senaristi John Logan kaleme alacak. Scott şu anda Paramount için Gladiator 2′yi hazırlıyor.

 

Avustralyalı üçlü müzik grubu The Bee Gees, 1960’lar ve 70’lerde ün kazanarak tüm zamanların en çok satan müzik gruplarından biri oldu. Gibb kardeşler Barry, Robin ve Maurice; “How Can You Mend a Broken Heart”, “Too Much Heaven”, “Nights on Broadway” ve “Stayin’ Alive” ile zamanının en büyük hitlerine sahip. 

 

Hayattaki tek kardeş olan Barry Gibb de filmin yapımcılığını üstlenecek. Filmin dağıtımını Paramount üstlenirken, Lorene Scafaria’nın Aralık 2022’nin sonlarında projeye dahil olmasıyla birlikte, yıllar içinde bir dizi film yapımcısı projeye el attı.

 

Bu hamle Paramount’un Bob Marley: One Love‘ı vizyona sokmasıyla birlikte geldi. Film yoğun eleştirilere rağmen, izleyicilerden 3.1/5 Letterboxd puanı aldı ve güçlü bir Sevgililer Günü hasılatı elde etti.