silicon valley’nin final sezonundan fragman yayınlandı

silicon valley’nin final sezonundan fragman yayınlandı


pied piper tarih oluyor


HBO’nun başarılı komedi dizisi Silicon Valley’nin 6. sezonunun fragmanını yayınladı. Final sezonuna giren dizinin yeni bölümleri Kasım ayında yayınlanmaya başlayacak.

Silikon Vadisi’nde çalışan bilgisayar programcılarının kah güldüğümüz kah daha çok güldüğümüz öykülerine yer veren dizinin final sezonunda, Pied Piper ekibinin ve Richard’ın 5 sezon boyunca yaptıkları çalışmalarının meyvesini aldığını görüyoruz. Fakat daha büyük bir şirkete geçen ekip, artık daha büyük sorumluluklar alacak ve daha büyük sorunlarla cebelleşecektir.

Thomas Middleditch, Zach Woods, Kumail Nanjiani, Martin Starr, Amanda Crew, Jimmy O. Yang, Suzanne Cryer ve Matt Ross’un oyuncu kadrosunu işgal ettiği dizinin yazar, yönetmen ve yapımcı koltuğunda Mike Judge ve Alec Berg oturuyor. Alec Berg ayrıca HBO’nun henüz 2 sezonu yayınlanmış olsa da aldığı ödüllerle ufak çaplı bir müze açabilecek Barry dizisinin yönetmenliğini yapıyor. Dizinin yaratıcıları Mike Judge ve Alec Berg, Silicon Valley’in kariyerlerinde büyük bir yere sahip olduğunu söylerken Pied Piper’ın yolculuğunun sona yaklaştığına ve altıncı sezonun ideal bir bitiş noktası olduğuna inandıklarını belirtti.

İşte HBO’nun gidiyor gönlümün efendisi diyerek yayınladığı Silicon Valley’in resmi trailer’ı.