twin peaks yeni sezonuyla geri mi dönüyor?

twin peaks yeni sezonuyla geri mi dönüyor?


hemen olmaz demeyin


Son günlerde, yeni bir Twin Peaks sezonunun yolda olduğuna dair dedikodular almış başını gitmiş.

David Lynch’in televizyon dünyasını mest eden yapımı Twin Peaks: The Return’ün, 90’lı yılların ardından dört buçuk senelik bir çalışmanın sonucu olarak 2017’de Showtime kanalında yayınlanmış ve Twin Peaks’e dair göreceğimiz son şeyin olduğu söylenmişti. Şimdi ise, ne kadar doğrudur bilemeyiz ama, internet dünyası Twin Peaks’in yeni bir sezon ile geri döneceğine dair dedikodularla dolu. Dedikoduların başlangıç kaynağı ise, Hollywood Horror Museum isimli bir kuruluşun Twitter hesabından paylaştığı bir tweet.

Tweet’te yer alan açıklama şu şekilde: “Bazı şeylerden haberdar olan bir tanıdığımız Twin Peaks’in geleceğine dair ilginç bir şeyi ağzından kaçırdı. Eğer doğru ise, 2020’de yer yerinden oynar.” “Kim bu bazı şeylerden haberdar olan bir tanıdık?” diye soracak olursanız cevap verelim, David Lynch’in kızı Jennifer Lynch. Kendisi, bahsi geçen tweeti paylaşan kuruluşun üyelerinden biri.

Dedikodular bununla da sınırlı değil. İddiayı daha da güçlendiren şeyler de var. Dizide Yardımcı Şerif Hawk rolü ile tanıdığımız Michael Horse’un Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım, ana karakter Dale Cooper’ı canlandıran Kyle MacLachlan’ın Twin Peaks hakkında şakayla karışık bir tweet atması ve David Lynch’in, Twin Peaks’in çekildiği bölgede, King County’de çekim yapmayı çok sevmesi ile ilgili attığı tweet, kafamızı bir hayli karıştırmış durumda.

Tüm bunları bir araya getirince ufukta yeni bir Twin Peaks sezonunun göründüğünü söylemek yanlış olmaz.