clive owen, american crime story’nin yeni sezonuna dahil oldu

clive owen, american crime story’nin yeni sezonuna dahil oldu


abd başkanı dahil herkesi devreye sokun


FX kanalının başarılı antoloji dizisi American Crime Story’den yeni sezonuyla ilgili ipuçları gelmeye devam ediyor. İlk sezonunda O.J. Simpson davasını, 2. sezonunda Gianni Versace Suikastini işleyen dizinin yeni sezonunun konusu da bir hayli ilgi çekici. ABD basınının bir dönem epey meşgul eden Monica Lewinsky skandalına odaklanacak dizinin 3. sezonunda ABD Başkanı Bill Clinton’ı Clive Owen canlandıracak.

American Horror Story, Pose, Glee, The Politician gibi başarılı işlerle adından söz ettiren yetenekli yapımcı Ryan Murphy’nin üstlendiği dizi, En İyi Mini dizi dalında Emmy Ödülü’ne sahip. Başarısını hem konuşturan hem de tescilleyen American Crime Story, 3. sezonda ABD Başkanı Bill Clinton’ın Beyaz Saray çalışanı olan Monica Lewinsky’le ilişkisinin ortaya çıkmasının ardından gelişen olayları aktaracak. ABD Başkanı Bill Clinton’ı Clive Owen canlandırırken, Monica Lewinsky’e ise Booksmart ve Lady Bird yapımlarıyla önce çıkan genç oyuncu Beanie Feldstein hayat verecek.

Ryan Murphy yapımlarını düşündüğümüzde ilk akla gelen isimlerden Sarah Paulson da oyuncu kadrosunda Linda Tripp rolüyle yer alacak. Dizinin kilit isimlerinden biri olacak Hillary Clinton’ı kim canlandıracak merak içerisindeyiz. Çekimlerine Mart ayında başlanacak American Crime Story’nin 3. sezonu oyuncu kadrosu, konusu ve Ryan Murphy’nin imzasıyla yine adından söz ettirecek gibi gözüküyor.

Yeni sezonun 2020’nin Eylül ayında, ABD’deki başkanlık seçimlerinden bir ay önce yayınlanması ise hoş bir detay.