glastonbury 2020’nin yıldızı paul mccartney olacak

glastonbury 2020’nin yıldızı paul mccartney olacak


ikonik sahnede ikonik isim


Her yılın Haziran ayının son hafta sonunda gerçekleştirilen ve bu sene 50. yılını kutlayacak Glastonbury’nin kendisi kadar meşhur “Pyramid Stage”inde yer alacak isimlerden ilki belli oldu.

Yeşil alanda bolca müzik ve sanat performanslarının gerçekleştirildiği, dünyanın en büyük ve en prestijli açık hava festivali olarak kabul edilen Glastonbury 2020, 15 dakikada biten biletleriyle her yıl kendisini tekrar tekrar kanıtlamaya devam ediyor.

50. yıla yakışır bir organizasyon düzenlemek isteyen festivalin arkasındaki Michael Eavis ve ailesi, festivalde en son 2004 yılında sahne alan Paul McCartney’i festivalin ikonik sahnesi Pyramid’de ağırlayacak. Müzik tarihinde imza attığı sayısız başarının ardından büyüklüğünü ve babacanlığını bu kez de Pyramid Stage’den insanlığa duyuracan McCartney, festival ekibini bu konser için ikna konusunda epey zorlamış.

Bu sene efsaneleri bir araya toplayacağının sinyalini veren Glastonbury 2020’de yer alacak diğer bir isim de disco ve r&b müziğin ikon ismi Diana Ross. Yine YouTube’dan canlı performanslar arası mekik dokuyacağımız tarihe kadar sizi, Paul McCartney’nin geçtiğimiz yıl verdiği bir konserin tamamıyla baş başa bırakıyoruz.