kanye west ve dr. dre’den jesus is king part 2 geliyor

kanye west ve dr. dre’den jesus is king part 2 geliyor


part 1 eskimeden part 2 yolda


Kanye Westin aylarca gözümüz yollarda beklediğimiz albümü Jesus Is King’e geçtiğimiz ay kavuşmuştuk. En son albümünün parlayan şarkılarından Follow Goda başrolünü babasıyla paylaştığı bir video yayınlayan West, üretmeye ara vermeyi pek düşünmüyor gibi.

Kanye, albüm yayınlandıktan sonra Noel zamanında Jesus Is Born isimli bir albüm daha yayınlayacağını söylemişti. Habere sevinsek de Jesus Is King’in gelmesi bu kadar uzun sürmüşken pek heveslenmediğimiz ve yeni albüm haberi daha soğumamışken, West cephesinden başka bir proje haberi geldi. 

Geçtiğimiz gün hip-hop dünyasının iki dev ismi Kanye West ve Dr. Dre, Twitter’dan paylaştıkları fotoğrafla “Jesus Is King Part 2 çok yakında” şeklinde bir duyuru yaptılar. Şaşırdık mı derseniz aslında hayır, kafasına estiğini yapan Kanye’den böyle sürprizler görmeye alışkınız.

Bahsettikleri proje ne zaman gelir bizler gibi Kanye de bilmiyor olabilir. Ancak bu iki ismi yan yana görmek bile oldukça heyecan verici. Söz verilen albümlerin gelmesini beklerken, bizler Kanye’nin Jesus Is King albümünü eskitmeye devam edelim. Yeniden izlemek isteyenler için Follow God videosu hemen burada.