keanu reeves’li spongebob filminden ilk fragman geldi

keanu reeves’li spongebob filminden ilk fragman geldi


keanu reis ile bikini bottom’a iniyoruz


SpongeBob’ın ilk CGI’li filmi olma özelliğini taşıyan The SpongeBob Movie: Sponge on the Run’dan ilk fragman geldi. Toy Story 4, Always Be My Maybe ve tabii ki John Wick: Chapter 3 – Parabellum ile dolu dolu bir 2019 geçiren Keanu Reeves’in de sürpriz bir şekilde yer aldığı film, çizgi filmin hayranlarını mutlu edecek gibi gözüküyor.

Daima mutlu ve enerjik olmayı başaran sünger SpongeBob’ın ve kendisinden pek de akıllı olmayan yakın arkadaşı Patrick Star’ın okyanus altındaki Bikini Bottom’da geçen maceralarını anlatan SpongeBob SquarePants, yayın hayatına 1999’da başlamış ve 2004’te The SpongeBob SquarePants Movie, 2015’te de The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water isimli iki uzun metraj film ile devam etmişti. Yayın hayatına Nickelodeon kanalında hala devam eden serinin üçüncü filmi The SpongeBob Movie: Sponge on the Run’ın vizyon tarihi ise 22 Mayıs 2020.

SpongeBob’ın evcil salyangozu Gary’nin kaybolması ile başlayan macerada Keanu Reeves’i, SpongeBob ve Patrick’e yol gösterecek bilge bir çalı rolünde izleyeceğiz. Reeves’in yanı sıra, Awkwafina, Snoop Dogg ve Reggie Watts gibi isimler de sesleriyle bu macerada SpongeBob’a eşlik edecekler.

22 Mayıs 2020’de vizyona girmesi beklenen The SpongeBob Movie: Sponge on the Run’ın fragmanı için buyursunlar.