kiss, veda turnesi end of the road tour için yeni tarihleri açıkladı

kiss, veda turnesi end of the road tour için yeni tarihleri açıkladı


peki ya istanbul?


1970’li yıllardan beri yüz makyajları ve sahne şovlarıyla müzik dünyasında rüştünü defalarca kanıtlamış KISS, End of the Road Tour kapsamında yeni tarihlerini duyurdu. Daha önce turun final gösterisinin 17 Temmuz 2021’de olacağını açıklayan grup, Kiss Kruise’un 30 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında Kuzey Amerika, Güney Amerika ve Avrupa’ya doğru 75 performans için yelken açacağını

Turne tarihlerinin yanı sıra grup üyesi Gene Simmons, eski üyeler Ace Frehley ve Peter Criss’in geri dönebileceği yönündeki söylentilere cevap verdi. ‘’Ace ve Peter üç defa şanslarını denediler. Uyuşturucu, alkol gibi davranışlarının yük olmaması için çaba gösterdiler. Biz tekrar aramıza katılmalarını isteriz ancak bu onların yüzünden pek mümkün olamayacak’’ açıklamasıyla bir nevi konuyu kapatmış oldu.

Oldukça yoğun bir turne takvimi yayınlayan KISS, ateş püskürtüp duman çıkaran gitarlar ve devasa havai fişekler gibi sahne performanslarıyla hayranlarının yüzünü son turnesinde de güldürecek gibi gözüküyor. O kadar sahne performansından bahsettik bilmeyenleri, merak edenleri ya da coşmak isteyenleri KISS sahnesiyle baş başa bırakalım. Umarım grubun yolu bir şekilde buraya uğrar diyerek temennimizi de ekleyelim.