the raconteurs hızını alamıyor, bir de canlı albüm geliyor

the raconteurs hızını alamıyor, bir de canlı albüm geliyor


ha bir de akustik konser filmi var


Şu sıralar 11 yıl aradan sonra gelen yeni albümleri Help Us Stranger’ın keyfini süren The Raconteurs, bu albümü bir canlı albüm ile taçlandırmaya karar verdi.

Third Man Records’un Vault abonelik serisinin son sayısı olarak bir albüm kaydetmeye karar veren Jack White ve çetesi, 3xLP’lik yeni canlı albüm olacak Live in Tulsa’yı duyurdu.
Live in Tulsa, grubun yeni albümü Help Us Stranger turnesi kapsamında Oklahoma, Tulsa’daki Cain’s Ballroom’da üç gece üst üste gerçekleşen konserin kaydından oluşuyor. Yeni albümün yanı sıra Consoler of the Lonely ve Steady as She Goes gibi grubun en sevilen şarkılarına da setlist’inde yer veren The Raconteurs’un numaraları bununla da bitmiyor.
Jack White ve grup arkadaşı Brendan Benson, ayrıca canlı bir akustik konser filminin duyurusunu yaptı. 1999’dan beri ilk kez birlikte ilk kez sahneye çıktığı performansın ne zaman yayınlanacağı ise şimdilik açıklanmadı. Bu gelişmeleri bir kenarda izlerden The Raconteurs’un son albümü Help Us Stranger’ı bir kez daha hatırlayalım.