the witcher ilk sezonu başlamadan ikinci sezon onayını aldı

the witcher ilk sezonu başlamadan ikinci sezon onayını aldı


bu dizi olacak gibi


Oyuncular ve kitapçılar olarak ikiye ayrılan serinin sıkı takipçileri hala The Witcher’ı eleştire dursun, Netflix dizinin ikinci sezonu için yeşil ışığı yaktı bile. Diziyi yedi sezon olarak planladıklarını açıklayan Lauren Schmidt Hissrich, bu hayalini gerçek hayata uyarlayabilecek gibi gözüküyor.

Henry Cavill’i Geralt of Rivia olarak ilk kez görüp kafa karışıklığı yaşamamızın üstünden uzun bir süre geçti ve gözlerimiz bu duruma alışmış gibi. Cavill dışındaki oyuncu tercihleriyle de sevenlerinin kafasını karıştıran diziden olumlu haberler gelmeye devam ediyor. İlk sezonu sekiz bölümden oluşacak ve totalde 7 sezon sürmesi planlanan dizi, ilk bölümü yayınlanmadan ikinci sezon onayını almış durumda.

Cavill’in yanı sıra hikayenin sevilen ve dizide kilit rol oynaması beklenen karakterlerinden Ciri ve Yennefer rollerinde  Freya Allan ve Anya Chalotra’yı izleyeceğiz. Bir fantastik/macera filminden çok psikolojik/gerilim/macera karışımı olacağı açıklanan The Witcher’ın ilk sezon bölümlerinin isimlerini ve paylaşılan son fragmanı hemen aşağıda bulabilirsiniz. The Witcher 20 Aralık’ta yayın hayatına başlayacak

  1. Pilot
  2. Four Mask
  3. Betrayar Moon
  4. Of Banquets, Bastards and Burials
  5. Episode 5
  6. Rare Species,
  7. Before a Fall
  8. Much More