cyberpunk 2077’ın soundtrack’i cayır cayır

cyberpunk 2077’ın soundtrack’i cayır cayır


run the jewels, grimes, a$ap rocky ve daha fazlası…


Oyun dünyasına The Witcher 3: Wild Hunt gibi bir başyapıtı kazandıran CD Projekt Red’in geçtiğimiz sene duyurduğu ve çoğu oyun severi fazlasıyla heyecanlandırdığı yeni oyunu Cyberpunk 2077’ın soundtrack’in de yer alacak isimler duyuruldu.

Herkesin sevgilisi Keanu Reeves’in de hikayedeki karakterlerden birine can vereceği Cyberpunk 2077’ın soundtrack’inde kimler yok ki… Rap dünyasının yaramaz ikilisi Run the Jewels, Adidas’ın, sevenlerine çizgili eşofman dağıttığını düşündüğümüz Rus teknocusu Nina Kraviz, Harlem’in en sert abisi A$AP Rocky’nin yanı sıra Refused, Gazelle Twin, Ilan Rubin, Richard Devine, Deadly Hunta, Rat Boy ve Tina Guo da Cyberpunk 2077’ın soundtrack’inde yer alan isimler arasında.

Kendisini müzik dünyasındaki yaratıcı personasıyla işlerini merakla takip ettiğimiz Grimes da bu soundtrack’te yer alacak ve aynı zamanda oyunda kurgusal bir pop yıldızını canlandıracak.

Cyberpunk 2077, 16 Nisan günü Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformlarında yerini alacak. Soundtrack albümünün ise ne zaman yayınlanacağı şimdilik belirsizliğini koruyor.