evimizin dexter’ı michael c. hall’un müzik grubundan ilk video

evimizin dexter’ı michael c. hall’un müzik grubundan ilk video


ketamine


Michael C. Hall, televizyon dünyasının en tanıdık simalarından biri. Dexter ve Six Feet Under gibi kendi türünde kültleşmiş dizilerde birbirinden alakasız rollerin üstünden ustaca kalkan Hall’un tek yetenekli olduğu konu oyunculuk değil. Broadway müzikallerinde Lazarus ve Hedwig and the Angry Inch. performanslarıyla “On parmağında on marifet varmış.” dedirten Hall, Hedwig and the Angry Inch.’te birlikte çalıştığı rol arkadaşları Peter Yanowitz ve Matt Katz-Bohen ile bir müzik grubu kurdu.

Müzik dünyasına hızlı bir giriş yapmak isteyen ve 2020’nin başında ilk EP’sini yayınlamayı planlayan Hall ve grubu Princess Goes To The Butterfly Museum, yeni teklileri Ketamine‘in videosunu paylaştı.

Yaptıkları müzik ve ekip arkadaşları hakkında konuşan Hall şunları söyledi: “Her birimiz projeye eşsiz değerler katıyoruz. Biz üç ayaklı bir tabureyiz; hepimiz birlikte çalışmadan ayağa kalkamayız. Zaten beraber oynadığımız ilk müzikal bizim için büyülü bir andı. Yaptığımız müzik, synth rock, dreamy folk ve R&B müziğinin deneysel bir aranjmanı olacak.”

İşte Princess Goes To The Butterfly Museum’un yeni teklisi Ketamine ve kısa film tadındaki videosu: