louis vuitton, league of legends koleksiyonunu satışa sundu

louis vuitton, league of legends koleksiyonunu satışa sundu


lvxlol


Bir süredir flört halinde olan Louis Vuitton ve League of Legends‘in aşklarının ilk meyvesi LVxLol koleksiyonu ortaya çıktı. Spor ayakkabıdan çantaya, monttan aksesuarlara kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan koleksiyonun tüm parçalarında League of Legends esintisini görebilmek mümkün.

İki marka arasındaki flörtleşmeler, Worlds 2019 etkinliği ile başlamıştı. Louis Vuitton, turnuvanın kupası “Summoner’s Cup” için özel saklama ve taşıma çantası üretirken turnuvanın galibi FPX takımının oyuncularına özel tasarım kol saatlerini hediye etmeyi de unutmamıştı.

Ek olarak, turnuva boyunca mağazalarında League of Legends hayranları için şampiyon skin’leri ve kapsül koleksiyonları da bulundurarak ciddi bir ilişkiye göz kırpan Fransız moda devi, Instagram’dan yaptığı duyuruyla League of Legends koleksiyonunun resmi olarak satışa çıktığını duyurdu.

Nicolas Ghesquière‘nin hazırladığı koleksiyondaki ürün fiyatları 170 ile 4400 $ arasında değişiyor. Oyun dünyasının ne kadar büyük bir endüstriye dönüştüğünü görmek için harika bir fırsat olan bu iş birliğinde yer alan ürünlere göz atmadan sekmeyi kapatmayın.