todd phillips, olası joker devam filmi hakkında konuştu

todd phillips, olası joker devam filmi hakkında konuştu


gelir mi be?


Senenin en sansasyonel filmi Joker için geçtiğimiz günlerde devam filminin onaylandığına dair dedikodular dönmüştü. Filmin yapımcı firması Warner Bros. “yok öyle bir şey” diyerek dedikodulara son vermişti. Yönetmen Todd Phillips ise bugün verdiği bir röportajda, olası devam filmi hakkında yeni haberler verdi.

IGN’de bir podcast’e katılan Phillips “Yalan onay haberinden sonra devam filmiyle alakalı bir şeyler konuşuluyor mu?” sorusuna “Bu konuşmalar Joker vizyona girmeden önce de vardı.” şeklinde bir cevap verdi. “Filmin çekim aşamasında da Joaquin Phoenix ile bu konuyu konuşuyorduk ama dürüst olmak gerekirse, bu konuşmalardan öteye hiçbir zaman gidilmedi. Warnes Bros. bile bu konu da bizimle konuşmadı. Bence şu an bize zaman tanıyorlar. Ve eğer işler yolunda giderse ve Joaquin de istekli olursa devam filmini yaparız. Fakat şu an o aşamaya henüz gelmedik.” yorumuyla röportaja devam eden Phillips, bizce bu konu için açık kapı bıraktı.

Devam filminin yapılmasını istemeyen bir kesim hayran kitlesi hakkında da konuşan Phillips, “Bazı insanların ‘film harikaydı, ikinci bir film ile bunu batırmayın’ şeklinde bir düşüncesi var, bunu anlayışla karşılıyorum.” diyerek hiç de küçümsenmeyecek bir azınlığın konuyla ilgili hislerinin farkında olduğunu açıklamış oldu.

+18 yaş sınırına sahip olup da 1 milyar dolar barajını aşan bir film için er ya da geç bir devam filmi gelir diyoruz ve Joker 2’yi beklemeye koyuluyoruz.