john wick’in spin-off dizisi the continental, 2021’in ikinci yarısında ekranlarda olacak

john wick’in spin-off dizisi the continental, 2021’in ikinci yarısında ekranlarda olacak


aksiyonda hız kesmek yok


Yüksek gişe başarısı, üst düzey aksiyon sahneleri ve tabii ki Keanu Reeves ile çok konuşulan John Wick serisinin yapımcı şirketi Lionsgate, bu evreni genişletmeye karar verip bir spin-off dizisi için hazırlıklara başlandığını duyurmuştu. The Continental isimli yapım için kolları sıvayan Lionsgate, dizinin yayın tarihiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Filmde gördüğümüz The Continental şebekesinin derinliklerine inerek, organizasyonun bilinmeyen taraflarını seyirciye aktaracak ve hikayenin ilk günlerine odaklanacak spin-off dizisinin 2021’de ekranlara gelebileceği açıklandı. The Continental’ın arkasında The Wire, Sons of Anarchy ve John Wick: Chapter 3’nin senaristleri arasında yer alan Chris Collins yer alacak. İlk bölüm için yönetmen koltuğunda ise yine John Wick filmlerinde imzası olan Chad Stahelski oturacak.

Diziye ev sahipliği yapacak Starz kanalının açıklamasına göre The Continental, 21 Mayıs 2021’de vizyona girecek John Wick: Chapter 4’dan sonra yayınlanacak. Diziyle filmin hangi noktada birbirine bağlanacağı şimdilik gizemini korurken anladığımız kadarıyla projeye ait eli yüzü düzgün bir görüntü görmek için biraz daha bekleyeceğiz.