seth rogen memetic çizgi romanını beyaz perdeye uyarlayacak

seth rogen memetic çizgi romanını beyaz perdeye uyarlayacak


good time sloth bir ilişkinin sonu olabilir mi?


Son olarak alkolik bir Teksaslı astronotun uzay yolculuğunu konu alan çizgi roman Fear Agent‘ı Amazon‘a uyarlayacak olmasıyla gündeme gelen Seth Rogen‘ın boş durmaya niyeti yok. Günden güne üretken kişiliğiyle bizlere Memnun Kaygısız’ı hatırlatan Rogen’ın son projesi, Boom! stüdyolarının grafik romanı Memetic‘i Lionsgate için beyaz perdeye uyarlamak.

James Tynion IV ve Eryk Donovan’ın yarattığı grafik roman Memetic’in baş karakteri “Good Time Sloth” olarak bilinen bir meme’den tanıyoruz. Memetic evreninde “Good Time Sloth” kendisine bakan herkese mutluluk aşılıyor. Ancak o kadar fazla mutluluk aşılıyor ki insanlar hipnotize olup psikozlu ve şiddet yanlısı bir kişiliğe bürünüyor. Aaron ve Ryan çiftinin birbirlerine neşelenmeleri için gönderdikleri “Good Time Sloth” meme’inden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz. İkili arasındaki aşk ve sevgi, yerini başka duygulara bırakacaktır.

The Batman’in senaristi Mattson Tomlin‘in senaryosunu Seth Rogen ile birlikte kaleme alacağı filmin henüz yönetmen ve oyuncu kadrosu belli değil. Bu son derece ilginç konudan bakalım Seth Rogen ve Mattson Romlin nasıl bir proje üretecekler.