spiderverse’ün vampiri morbius’un filminden ilk fragman

spiderverse’ün vampiri morbius’un filminden ilk fragman


31 temmuz'da vizyonda


Spiderverse, Sony ve Marvel arasındaki tatsızlık sona erdiğinden beri genişlemeyi sürdürüyor. 2020 yılında Madame Web’e bir solo filmi çekmeye hazırlanan iki dev firma için sırada Spiderverse’ün kıyısında köşesinde kalmış vampir Morbius var. 31 Temmuz 2020’de vizyona girecek filmden ilk teaser fragmanı yayınlandı.

Birçok klasik Marvel Comics karakteri gibi, anti kahraman Michael Morbius da güçlerini trajedi ve felaketle ortaya çıkaran bir karakter. Ray Thomas ve Gil Kane tarafından oluşturulan kan emici Dr. Morbius, ilk olarak 1971 Cadılar Bayramı sayısında ve sonrasında yıllar boyunca Spiderverse’te kötü adamı olarak çizgi roman serisinde yer aldı.

Oscar ödüllü aktör Jared Leto tarafından canlandırılacak Morbius’un yolculuğu şöyle başlıyor: “Tehlikeli, nadir bir kan bozukluğu olan ve aynı kaderi çeken başkalarını kurtarmaya kararlı olan Dr. Morbius, umutsuz bir kumar oynar. İlk başta radikal bir başarı gibi görünen şey, kısa sürede kendini hastalıktan daha kötü bir duruma götürecektir.”

Yönetmen koltuğunda Child 44 ve Life filmleriyle tanıdığımız Daniel Espinosa‘nın oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris ve Michael Keaton gibi yıldızlar var. Leto’nun süper kahraman filmlerindeki başarısız performanslarını ve filmin fragmanını düşünürsek Morbius’un başarılı olma ihtimaline dair beklentimiz epey az.

Jared Leto’nun yeni dişleriyle tanıştığımız fragmanı izlemek isteyenler buraya: