cate blanchett’lı mrs. america’dan iki yeni tanıtım fragmanı

cate blanchett’lı mrs. america’dan iki yeni tanıtım fragmanı


bu dizi izlenir


Kendisine ayrı yeteneğine ayrı hayran olduğumuz Cate Blanchett’in, Amerikan televizyonundaki ilk başrol tecrübesi olacak Mrs. America’dan ilk yeni tanıtım fragmanı paylaşıldı.

Bizleri 1970’li yılların ABD’sine götürecek Mrs. America, feminizmin yükselişini ve ABD’deki eşit hak yasasının en büyük savunucularından hukukçu ve aktivist Phyllis Schlafly’nin gözünden işleyecek. Başlattığı hareketin siyaset ve kültür dünyasını değiştirmesinin yanı sıra kürtajın yasallaşması ve eşcinsel haklarının korunması gibi kampanyalarda uzun yıllar boyunca mücadele eden Schlafly rolünde Cate Blanchett’i izleyeceğiz.

Mad Men ve Halt and Catch Fire gibi dizilerin arkasındaki isim olarak hatırladığımız Dahvi Waller’ın hayata geçirdiği ve ilk iki bölümünü de Captain Marvel’ın yönetmenleri olan Anna Boden ve Ryan Fleck’in yönettiği dizide Blanchett tek yıldız isim değil. Elizabeth Banks, Uzo Aduba, Rose Byrne, Kayli Carter, Ari Graynor, Melanie Lynskey, James Marsden, Margo Martindale, Sarah Paulson, John Slattery, Jeanne Tripplehorn ve Tracey Ullman gibi isimlerin başarılı aktrise eşlik edeceği dizi, 15 Nisan’da FX üzerinden yayın hayatına başlayacak.