hayırlı olsun, matrix 4’ün çekimleri başladı

hayırlı olsun, matrix 4’ün çekimleri başladı


hadi bakalım


Son olarak serinin ikonik karakterlerinden Agent Smith’i canlandıran Hugo Weaving’in yeni filmde yer almayacağını öğrendiğimiz Matrix 4′ün çekimleri San Francisco’da başladı.

Olur mu olmaz mı, olursa kim oynar nasıl oynar derken bir anda eski kadronun geri döneceğini öğrendiğimiz Matrix serisinin dördüncü filminin çekimleri resmi olarak başladı. Orijinal kadrodan Keanu ReevesCarrie-Anne Moss ve Jada Pinkett Smith’in rollerine geri döneceği yeni The Matrix filminde Watchmen dizisiyle adından söz ettiren Yahya Abdul-Mateen II ve How I Met Your Mother’ın Barney’si Neil Patrick Harris gibi isimler de yer alacak.

Merovingian karakteriyle izlediğimiz Lambert Wilson’ın ouncu kadrosuna katılma ihtimalinin olduğunu öğrendiğimiz film için konuşan Wachowski kardeşler, “Lilly’le birlikte 20 yıl önce gerçekliğimizle ilgili keşfettiğimiz fikirlerin çoğu bugün daha da güncel. Bu karakterlerin tekrardan hayatımda olmasından çok mutluyum ve harikulade dostlarımla tekrar çalışma şansına eriştiğim için minnettarım” yorumunu yapmıştı.

Paylaşılan fotoğraflarla bir Matrix filminden çok sonbahar mevsiminde geçen bir romantik komedi izleyecekmişiz gibi gözüken filmin alışık olduğumuz Matrix evreninden farklı bir şekilde hayata geçeceğini öğrenmiş olduk. 21 Mayıs 2021’de John Wick serisinin dördüncü filmiyle aynı gün vizyona girecek filmden gelecek gelişmeleri merakla bekliyoruz.