joaquin phoenix’in joker rolüne hazırlanırken dinlediğin şarkılar bu playlist’te

joaquin phoenix’in joker rolüne hazırlanırken dinlediğin şarkılar bu playlist’te


madeleine peyroux, macy gray, sigur ros, fatboy slim...


Fazlaca ses getiren Todd Phillips imzalı Joker’deki müthiş ötesi performansıyla En İyi Erkek Oyuncu adayı Joaquin Phoenix’in aktör olmayı kendisi için zorlaştıracak birçok özelliğe sahip olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz. Filmin setinde makyajdan sorumlu Nicki Ledermann’a ilk tanıştıkları saniyede zor biri olduğunu ve bunun Ledermann’la değil, tamamen kendisiyle alakalı bir durum olduğunu belirten Phoenix; kabuğunu Ledermann’ın kendisi için hazırladığı playlist ile kırdı.

Ledermann’ın belirttiğine göre Phoenix, birçok yıldızın aksine kendisine makyaj yapılmasından, giydirilmekten ve sürekli dokunulmaktan hoşlanmıyormuş. Özellikle büyük bir filmin setindeki bir aktörün her gün bunlara maruz kaldığını düşünürsek, Phoenix düşündüğümüz kadar mükemmel bir hayat yaşamıyor olabilir. Joker’in ikonik makyajını yapan Ledermann müzik zevkine güvendiğini ve bunu aktör için sakin bir atmosfer yaratmak için kullandığını belirtmekle yetinmeyip, herkese açık Spotify listesini de paylaşmış.

Madeleine Peyroux’dan Macy Gray’e, Sigur Ros’tan Fatboy Slim’e kadar her janrı kaplayan eklektik çalma listesi önümüzdeki birkaç gün kulaklarımızı meşgul edecek gibi görünüyor. Hemen aşağıda hizmetinizde.