ruben östlund’un yeni filmi triangle of sadness’ın başrolü woody harrelson olacak

ruben östlund’un yeni filmi triangle of sadness’ın başrolü woody harrelson olacak


filmin oyuncu kadrosu belli oldu


Sinema dünyasına Force Majeure ve The Square  gibi göz kamaştıran yapımlarla hızlı bir giriş yapan Ruben Östlund, yeni filmi Triangle of Sadness için başrol oyuncusunu seçti: Woody Harrelson.

Son filmi The Square ile Altın Palmiye ödülünü kazanan ve Yabancı Dilde En İyi Film Oscarı’na aday olan Östlund, yeni filmi Triangle of Sadness’ın çekimlerine Şubat ayında başlamayı planlıyor. Yeni filminde yine toplumsal konulara değinecek başarılı yönetmen, dış görünüşleri sayesinde toplumda yükselmeyi başaran bir grup mankenin hikayesi üzerinden insanların sosyal statülerine göre nasıl farklı davranmaya başladıklarına ışık tutacak.

Filmin konusuna gelirsek, marksist bir gemi kaptanı Woody Harrelson’ın yaptığı plan, yolcuların beklemedikleri bir sürprizle karşılamalarına sebep olacaktır. İçinde bulundukları durum gemi çalışanları ve ekabir konuklar arasındaki dinamikleri hızla değiştirecek, sıradan bir temizlik görevlisi yemek bulma konusundaki yeteneğiyle bir anda toplumun en değerli aktörlerinden biri haline gelecektir.

Beach Rats ve Maleficent: Mistress of Evil gibi yapımlarla kariyer basamaklarını hızlıca tırmandığına şahit olduğumuz Harris Dickinson ve Don’t Sleep filmiyle dikkatleri üzerine çeken Charlbi Dean Kriek‘e Zlatko Buric, Iris Berben, Sunnyi Melles, Henrik Dorsin, Dolly De Leo, Vicky Berlin ve Oliver Ford Davies’ten oluşan bir kadro eşlik edecek.

Çekimleri 19 Şubat’ta başlayacak ve yaklaşık 2 ay sürecek filmin vizyon tarihiyle ilgili net bir açıklama yapılmasa da prodüksiyon çalışmalarının ve çekimlerin erkenden başlaması, filmi 2020’nin sonunda izleme ihtimalimizi güçlendiriyor.