killing eve’in üçünü sezon başlangıç tarihi bir hafta erkene çekildi

killing eve’in üçünü sezon başlangıç tarihi bir hafta erkene çekildi


3. sezon 12 nisan'da başlıyor!


Phoebe Waller-Bridge’in yaratıcılığını üstlendiği,Jodie Comer ve Sandra Oh’un oyunculuklarıyla elmas gibi parladığı, gerilim ve komediyi birlikte harmanlamasıyla da gönlümüzü kazanan Killing Eve, üçüncü sezonunun başlangıç tarihini erkene çekti.

Fleabag dizisiyle bayıla bayıla izlediğimiz Phoebe Waller-Bridge’in yaratıcısı olduğu Killing Eve, ilk iki sezonuyla hem izleyicinin hem de ödül sezonunda jürilerin beğenisini kazanmıştı. Sandra Oh’un performansıyla Altın Küre ödülüne layık görüldüğü, Jodie Comer‘ın ise Emmy ödülü kazandığı dizi, önümüzdeki ay 3. sezonuyla ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Hafta sonu yeni bir fragman paylaşan dizi, daha önce 26 Nisan’da başlayacağı açıklanan yeni sezonun 12 Nisan’da ekranlarda olacağını açıkladı. İlk sezonun senaryosunda Phoebe Waller-Bridge imzası da bulunan yapımın yeni sezonunda Sandra Oh ve Jodie Comer ile beraber Fiona Shaw, Kim Bodnia, Harriet Walter, Danny Sapani, Gemma Whelan, Camille Cottin, Steve Pemberton, Raj Bajaj, Pedja Bjelac gibi isimleri izleyeceğiz.

Luke Jennings‘in Villanelle romanlarından televizyona uyarlanan ve üçüncü sezonu gelmeden dördüncü sezon için onay alan Killing Eve’in yeni sezonundan paylaşılan son fragman hemen aşağıda.