lady gaga antoloji kitabı yayımlamaya hazırlanıyor

lady gaga antoloji kitabı yayımlamaya hazırlanıyor


channel kidness


Son yıllarda televizyon e sinema dünyasında daha sık karşımıza çıkan ama geçen hafta yeni albümünü duyuran Lady Gaga; bir süredir gözünü edebiyat dünyasına dikmişti. Gaga’nın bu yoğun çalışmaları, annesi Cynthia Germanotta ile birlikte kurdukları Born This Way Foundation tarafından yayımlanacak Channel Kindness: Stories of Kindness and Community isimli antoloji kitabıyla ilk meyvesini  verecek.

Kızıyla bielikte 51 aktivist gencin ilham verici denemelerini yayımlamaya hazırlanan ve konu hakkında OprahMag’a açıklamalarda bulunan Cynthia Germanotta, “Kızım ve ben, kitabın hayata geçirilmesinde bize destek olan her genç yazarla gurur duyuyoruz, onların hikayeleri bize dünyada doğru bildiğimiz bir şeyi kanıtlıyor: İyilik bulaşıcıdır ve etkisi asla sona ermez. ” derken, kitaptaki hikayelerin içinde okulda zorbalığa maruz kaldıktan sonra kendini sevmenin gücünü keşfeden, kafasındaki utançlarla yüzleşen, kendisi için bir güvenli alan yaratan LGBTQ bireylerinin olduğunu aktardı. 22 Eylül’de satışa çıkması planlanan kitap için ön siparişleri BURADAN verebilirsiniz.

Son teklisi Stupid Love’ın da dahil olduğu yeni albümü Chromatica 10 Nisan’da yayınlanacak Lady Gaga’nın işleyen demir ışıldar prensibiyle hareket etmesine saygı duyuyor, bol pembeli yeni videosunu buraya bırakıyoruz: