saturday night live, yeni bölümünde the weeknd’i ağırladı

saturday night live, yeni bölümünde the weeknd’i ağırladı


scared to live


20 Mart’ta çıkacak yeni albümü After Hours için şu ana kadar üç tekli çıkarmış olan ve son albümü Starboy’la dinlenme rekorları kıran The Weeknd, Saturday Night Live’ın son bölümündeki performansında yeni imajı olduğunu anladığımız kanlı burnundaki bantlarla bize yeni bir tekli daha sundu. Şu ana kadar çıkan Heartless, Blinding Lights ve After Hours’un yanına Scared to Live’i ekleyen sanatçı, Blinding Lights’ı da canlı canlı seslendirdi.

Daniel Craig’in sunumuyla şenlenen SNL’de The Weeknd’in Scared to Live performansına Oneohtrix Point Never’ın sürpriz katılımı ve Elton John’ın Your Song’unu yorumlaması gözden kaçmadı. Müzik temalı skeç On The Couch’ta Kenan Thompson ve Chris Redd’e eşlik eden The Weeknd’in eskisine oranla ekranlarla çok daha barışık olduğunu da ekleyebiliriz. Bu da yetmezmiş gibi sanatçı Weekend Update’te de şöyle bir gözükmeyi ihmal etmedi.

Weeknd’in 20 Mart’ta kavuşacağımız dördüncü stüdyo albümünün hemen ardından yine buraların yakınından bile geçmediği kapsamlı bir turneye çıkacağı da gelen bilgiler arasında. Sanatçının yine Bella Hadid’e göndermelerle dolu olduğunu tahmin ettiğimiz yeni teklisi, Blinding Lights performansı ve daha bilumum videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.