disney+’ın star wars sevdası durdurulamıyor

disney+’ın star wars sevdası durdurulamıyor


star wars'un suyunu sıkmaya devam


Disney+’ın Star Wars sevdasının son halkası, izlenme rakamları ve sosyal medyada yarattığı büyük heyecanla gündemden düşmeyen The Mandalorian’la kendini göstermişti. Bunun dışında platformda yer alacak Obi-Wan Kenobi’yi merkezine alan ve Rogue One’ın öncesiyle ilgili bizi bilgilendirecek iki yapımın daha çalışmalarının devam ettiği biliniyor. Bugünse Disney+, bütün bunlarla yetinmeyip bir Star Wars dizisi daha çekileceğini açıkladı.

Alternatif bir zaman diliminde geçecek ve savaş sanatlarını da bünyesinde barındıracak olan yeni serinin yazar ve yapımcıları arasında Russian Doll’un yaratıcılarından Leslye Headland yer alıyor. Headland’in diziyi macera/korku ekseni üzerinde sabitleyeceği ve alternatif zaman dilimi fikrinin de kendisinden çıktığı paylaşılan detaylar arasında. Serinin daha kadın karakter ağırlıklı olacağı dışında konuyla gelen ekstra bir bilgi ise henüz bulunmuyor.

Yeni serinin kadrosu ayrı bir merak unsuru oluştururken, aday olduğu 13 Emmy kategorisinden üçünde ödülü eve götüren Russian Doll’da emeği geçen Headland’in yine ilginç bir işle karşımıza çıkacağından emin gibiyiz. Disney+’ın bu da dahil olmak üzere bütün Star Wars yapımlarının ve ikinci sezon onayını kapan Russian Doll’un çekimlerinin ne zaman yapılacağı ise şu an belirsizliğini koruyor.